Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

NDA Incasso is winnaar in de Debiteurenbeheerbranche

NDA Incasso BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Debiteurenbeheerbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een zeer sterke positionering. ‘NDA Incasso BV weet zijn uitgebreide kennis van incasso uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een voorbeeld voor de sector.’
NDA Incasso is een landelijke incasso-organisatie die opereert vanuit de gedachte dat de mens de maat van alle dingen is. Als specialist in mensgericht debiteurenbeheer heeft het in zijn werkwijze oog voor de relatie tussen de schuldeiser en de schuldenaar en voor de balans tussen de belangen van beiden. De organisatie werkt voor vele verschillende branches en (semi)overheidsinstellingen. NDA Incasso BV is opgericht in 2001 en is gevestigd in Amersfoort. Het bedrijf is landelijk actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in NDA Incasso BV een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij NDA Incasso, want men is continu bezig zijn diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de klant. Denk aan het beter en sneller laten verlopen van processen, waarbij de klant altijd toegang heeft tot zijn dossiers en zo de voortgang kan volgen.’ Een kleine samenvatting uit het rapport: NDA Incasso BV presenteert zich als de absolute specialist in een bijzondere branche, te weten die van debiteurenbeheer en incasso, in de ruimste zin van het woord. Zij heeft zich volledig gespecialiseerd in mensgericht incassobeleid en onderscheidt zich met name door haar grote knowhow en haar grote klant- en servicegerichtheid. Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een 100% focus op de klant maken van NDA Incasso BV een absolute topper in haar wereld.

Hulp die tot oplossingen leidt

‘NDA is een incasso-organisatie die professionaliteit uitstraalt en klanten – consumenten en bedrijven – optimaal wil ondersteunen op een deskundige en beschaafde manier’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘De organisatie ontwikkelt eigen kennis en werkt altijd met de klant samen aan de meest effectieve aanpak. Dit kan ook bestaan uit goed advies, zodat een procedure voorkomen kan worden. Klanten weten dit zeer te waarderen. Hulp bieden die tot oplossingen leidt; daar staat NDA Incasso voor. Geen standaardoplossingen, maar elke zaak en elke klant verdient een specifieke benadering.’

Zwaan: ‘Al 12 jaar staat dit bedrijf voor menselijk contact; een benadering in de incassowereld die steeds meer navolging krijgt. Het werkterrein – de minnelijke oplossing – is NDA op het lijf geschreven. Alle aandacht en ook de personele trainingen zijn hierop gericht. De focus op een goede band tussen alle partijen zit in het DNA van de organisatie. De medewerkers blijven ook langer in dienst dan gemiddeld in deze sector gebruikelijk is. De menselijke maat is dus ook intern zeker aan de orde!’

‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper’, aldus de Nominatiecommissie, die van mening is dat NDA Incasso op die gronden kan worden uitgeroepen tot branchewinnaar en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2016.

Aanstaande zondag om 13:00 uur zal NDA Incasso als branchewinnaar in het programma ‘De Succesfactor’ op RTL7 worden gepresenteerd. Wij willen niet van u vragen hier op zondagmiddag tijd voor vrij te maken. Wanneer u geïnteresseerd bent in ons interview kunt u het via deze link bekijken: https://vimeo.com/171550031 op een door u gekozen moment. Het persbericht sturen wij als bijlage bij deze mail mee.
Het juryrapport toont hoge scores op de onderdelen visie, missie en strategie, maar ook op organisatieontwikkeling, marktbenadering en producten en dienst-ontwikkeling.

We zijn natuurlijk enorm trots op de beoordeling die we hebben gekregen! Het voltallige team van NDA Incasso komt deze complimenten toe, want zij maakt dagelijks het verschil. Natuurlijk bedanken wij ook onze opdrachtgevers, zonder hen was dit niet gelukt. Dankzij het vertrouwen in onze organisatie kunnen we stappen blijven zetten en blijven werken aan ons succes.

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...