Persbericht: Advocatenkantoor NexaVelo breidt uit met 3 partners

Bij NexaVelo Advocaten treden drie partners toe als aandeelhouder. Het ambitieuze kantoor in Utrecht richt zich op het grootzakelijk MKB en is sterk aanwezig in vastgoed, retail, finance, industrie en energie. De nieuwe partners, Jeroen Elslo (43), Luc Coehorst (34) en Danny Hooreman (46) maakten al een aantal jaren deel uit van het vaste team van advocaten van het kantoor van eigenaar Rien Braakman. De drie advocaten zijn nu ook officieel toegetreden als mede-eigenaren van het kantoor aan de Utrechtse Maliesingel.

Advocaat en mede-eigenaar Rien Braakman licht de toetreding van de drie partners toe: “In het vastgoed- en ondernemingsrecht zien we dat de vraag om juridisch advies tijdens de coronacrisis eerder toeneemt dan afneemt. Een betere verdeling van verantwoordelijkheden binnen ons kantoor past dan ook goed bij onze groeifase.”

Bestuur

Sinds januari 2021 vormen vier partners het bestuur van het kantoor. “Vanaf nu is ook het eigenaarschap conform de onderlinge verhoudingen geregeld. De ambitie om het kantoor in korte tijd te laten doorgroeien naar een kantoor met een omvang van 20 tot 25 advocaten kan door deze toetreding sneller en beter plaatsvinden”, aldus Braakman.

 

Fotobijschrift: van links naar rechts Luc Coehorst, Jeroen Elslo, Danny Hooreman en Rien Braakman.