Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Persbericht: Frank Beentjes nieuwe secretaris VCMB

Utrecht, 4 december 2017 – Frank Beentjes (50) is door de Algemene Ledenvergadering gekozen tot secretaris van Het Verbond van Credit Management Bedrijven (VCMB). In deze functie neemt hij zitting in het dagelijks bestuur van de vereniging die zich ten doel heeft gesteld het vakgebied credit management hoger op de agenda van de politiek, het onderwijs en organisaties te plaatsen. Beentjes vervult deze functie naast zijn dagelijkse werkzaamheden als directeur bij DSE Services en 10FORIT.

Frank Beentjes is ruim twee decennia actief in de credit management branche. Eerder werkte hij als eindverantwoordelijke voor IT (ERP systemen (crm, workflow) beheer en ontwikkeling, billing systemen (klant- en dealers) en systeembeheer/kantoorautomatisering bij Debitel Nederland BV.

“De innovatieve en maatschappelijke ontwikkelingen vragen om een hogere agendering en verdere professionalisering van het vakgebied credit management. Vanuit VCMB kan ik hieraan een belangrijke bijdrage leveren,” aldus de kersverse secretaris.

Voorzitter Dick Kruiswijk is blij met de benoeming van een nieuwe secretaris: “Frank neemt enorm veel kennis en ervaring mee op het ICT gebied van credit management. Dat sluit aan bij de belangrijkste ontwikkelingen in ons vakgebied, waardoor het een belangrijke versterking voor ons dagelijks bestuur is die aansluit bij onze wens om in ons bestuur verschillende disciplines uit ons brede vakgebied vertegenwoordigd te zien.”

Beeldmateriaal

Frank Beentjes

Over VCMB
VCMB (Verbond van Credit Management Bedrijven) verenigt organisaties die gespecialiseerd zijn in een of meer deelgebieden van creditmanagement. Veel van de leden van VCMB zijn marktleider in hun specialisme. De expertises variëren van debiteurenfinanciering en consultancy tot incassomanagement en kredietverzekering; van debiteurensoftware en debiteureninformatie tot in- of outsourcing van debiteurenbeheer. Meer informatie staat op www.vcmb.nl.

Gerelateerde artikelen

Aantal faillissementen in mei gedaald

Aantal faillissementen in mei gedaald

Rechtbanken hebben in mei 185 faillissementen uitgesproken. Dit zijn er 19 minder dan in april en 207 minder in vergelijking met dezelfde periode vori...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...