Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Ronde tafelbijeenkomsten

Samen met de VCMB-Raad hebben we nagedacht over interessante onderwerpen voor de Ronde Tafel Bijeenkomsten die we dit jaar willen organiseren met en bij onze leden. Onderwerpen moeten natuurlijk ons vak raken en naar verwachting in de nabije toekomst toepassingen opleveren die waarde voegen aan onze proposities. We hebben drie thema’s geïdentificeerd waarover we onder leiding van een deskundige met de leden over van gedachten willen wisselen: Nieuwe betaalsystemen en Payment Providers. Hoe gaan we om met betalingen via AliPay, AmazonPay en IDeal QR-codes?  PSD2 in de praktijk is een ander thema. Wat kunnen we ermee en hoe werkt dat? Tenslotte zijn er veel ontwikkelingen op het gebied van Machine Learning en Artificial Intelligence, waaraan we meer dan een bijeenkomst willen wijden.

Wilt u dat uw collega’s van ICT, Legal, Marketing of HRM ook worden uitgenodigd voor een VCMB Ronde Tafel? Stuur hun contactgegevens (email/mobiel) naar Ingrid en voortaan houden wij ze op de hoogte van interessante bijeenkomsten.

We zoeken organisaties die belangstelling hebben om een VCMB Ronde Tafel te organiseren. Wij zorgen voor een goede spreker en een volle zaal. Het gastbedrijf heeft natuurlijk alle ruimte om zich voor te stellen aan de aanwezige leden. Interessant?  Mail ingrid@vcmb.nl .

 

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Graydon als nieuw lid

VCMB verwelkomt Graydon als nieuw lid

Graydon gelooft dat transparantie het vertrouwen tussen zakenpartners versterkt. Als ondernemingen een goed beeld hebben van de opportuniteiten die er...

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...