Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Rosmalen Gerechtsdeurwaarders BV uitgeroepen is tot branchewinnaar Nationale Business Succes Award

Met trots delen wij mede dat Rosmalen Gerechtsdeurwaarders BV uitgeroepen is tot branchewinnaar door het Nationale Business Succes Award Instituut. De Nationale Business Succes Award is de grootste en belangrijkste ondernemersprijs van Nederland.

Het oordeel van de nominatiecommissie:

“Rosmalen Gerechtsdeurwaarders BV is een specialist in een bijzondere branche, namelijk die van gerechtsdeurwaarders, in de ruimste zin van het woord. Zij heeft een zeer grote knowhow op haar vakgebied en onderscheidt zich voorts door haar grote klant- en servicegerichtheid. Innovatie is het sleutelwoord bij Rosmalen want zij is continu bezig om haar diensten te verbeteren en zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op de wensen van haar klanten. Haar klanten kennen haar inmiddels als een betrouwbare partner, die probeert met hen mee te denken en hen zo goed mogelijk te adviseren en van dienst te zijn.
Rosmalen is een zeer hoogwaardig bedrijf, dat in de loop der tijd een opmerkelijke positie heeft opgebouwd. Absoluut een specialist op haar vakgebied. Gedrevenheid, innovatievermogen, durf en visie, plus een 100% focus op de klant maken van Rosmalen een absolute topper in haar wereld.
De Nominatiecommissie is van mening dat Rosmalen Gerechtsdeurwaarders BV op basis van die gronden uitgeroepen kan worden als winnaar/vertegenwoordiger in de Gerechtsdeurwaardersbranche.”

Met dit branchewinnaarschap dingen we mee naar de hoofdprijs ‘Nationale Business Succes Award 2017’ in de subaward ‘Meest Innovatieve Onderneming’ en sectoraward ‘beste in zakelijke dienstverlenin

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...