Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

SEO Onderzoekspartner Creditmanagement Waardenonderzoek

Nog net in het ‘oude’ jaar zijn we met instemming van de VCMB-Raad tot overeenstemming gekomen met SEO Economisch Onderzoek om ons Creditmanagement Waardenonderzoek uit te gaan voeren.

Er is gekozen voor een gefaseerde aanpak, waarbij het onderzoek zich in de eerste fase zal toespitsen op een kwantitatieve inventarisatie van de economische en maatschappelijke waarden, waarna in de 2e fase een zogenaamd gedachtenexperiment op basis van bestaand wetenschappelijk onderzoek wordt uitgevoerd om te beschrijven wat de gevolgen voor de economie en maatschappij zouden zijn als er geen creditmanagement zou bestaan. We starten direct na de jaarwisseling om hiervoor een plan van aanpak te maken. Daarin wordt onder meer een kick-off bijeenkomst met en voor de leden voorzien om ervoor te zorgen dat de betrokkenheid van de leden bij dit belangrijke onderzoek optimaal is.

SEO Economisch Onderzoek is in 1949 vanuit de Economische Faculteit van de Universiteit van Amsterdam opgericht, om het doen van toegepast onderzoek te stimuleren. Daarmee is SEO een van de oudste economische onderzoeksbureaus van Nederland. Sinds de jaren tachtig is SEO Economisch Onderzoek een van de universiteit onafhankelijke stichting, al blijven de banden met de wetenschap nauw.

Gerelateerde artikelen

Spookfacturen over niet betaalde app

Spookfacturen over niet betaalde app

Uit naam van gerechtsdeurwaarders hebben meerdere mensen valse e-mails ontvangen. In deze e-mails vragen de deurwaarders om een...

Ondertekening gedragsregels

Ondertekening gedragsregels

Onze nieuwe gedragsregels zijn door de VCMB ALV bekrachtigd. Een aantal leden hebben die al ondertekend teruggestuurd, maar nog lang niet allemaal. In...

© 2019 VCMB Maatwerk software door Way2Web

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...