Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Snijder behaalt ISAE 3000 type I verklaring

In een constant streven naar verbetering en professionalisering verkrijgt Snijder de ISAE 3000 Type I verklaring. De afkorting ISAE staat voor ‘International Standard On Assurance Engagements’. De ISAE verklaring toont aan dat de interne beheerprocessen die een organisatie heeft ingericht ook daadwerkelijk worden uitgevoerd zoals ze zijn beschreven.

Aan gerechtsdeurwaarders worden steeds meer eisen gesteld met betrekking tot het structureel borgen van processen en systemen rondom (persoons-)gegevens en vertrouwelijke informatie. Onze beroepsgroep moet verplicht voldoen aan de KBVG Normen voor Kwaliteit, Snijder is aanvullend al gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 en nu ook ISAE 3000.

ISAE 3000 ziet toe op de risicobeheersing van alle processen die voor opdrachtgevers van belang zijn: vanzelfsprekend het invorderingsproces maar ook ons Service Level Management, automatisering, management van medewerkers en natuurlijk financiën. Het proces om de ISEA 3000 verklaring te verkrijgen is bijzonder intensief, de gehele organisatie van Snijder werd doorgelicht. Snijder is dan ook trots op deze certificering en kan nu de kwaliteitsborging voor haar opdrachtgevers nog beter garanderen.

Bron : Snijder Incasso

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...