Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Syncasso introduceert gratis online incassoplatform voor MKB-ondernemers

Amsterdam, 2 juni 2016 – Syncasso biedt MKB-ondernemers vanaf vandaag de mogelijkheid om kosteloos en online zelf hun betalingsachterstanden op te lossen. Hiervoor introduceert het deurwaarders- en incassobureau Syncasso MKPay, een online platform voor ondernemers om op eenvoudige en professionele wijze openstaande vorderingen te incasseren.

Het online incassoplatform is ontstaan vanuit de problematiek van betalingsachterstanden waarmee specifiek MKB-ondernemers te maken krijgen. “MKB’ers denken vaak dat incasso tijdrovend en duur is en besluiten daarom te wachten met een vordering, wat de kans op betaling alleen maar kleiner maakt,” zegt Michaël Brouwer, algemeen directeur bij Syncasso. “Bovendien hebben ondernemers het idee dat een aanmaning ten koste gaat van de klantrelatie, zeker wanneer die uit handen wordt gegeven.”

Betalingsachterstanden MKB sneller oplossen

Door kosteloos een account aan te maken op Syncasso MKPay kunnen ondernemers meteen een incasso starten. Omdat het incassotraject volledig online is, biedt hen dat de mogelijkheid om 24/7 de status van de betaling na te gaan en bij een uitblijvende betaling tijdig maatregelen te nemen. Geboden opties zijn het sturen van een herinnering via e-mail, maar ook een sms is mogelijk. “Doordat alles online is geregeld en wordt bijgehouden, houden ondernemers zelf grip op hun kasstroom,” aldus Brouwer. “Ze zitten zelf aan de knoppen.”

Ondernemers krijgen bij het gebruikmaken van MKPay de incassokosten terug in de vorm van ‘Incasso Credits’. Deze incassokosten worden door de debiteur betaald, maar geeft MKPay terug in de vorm van spaarpunten die zijn in te wisselen tegen krachtige incasso-instrumenten, zoals een huisbezoek van de deurwaarder.

Geboekte resultaten

Door te incasseren via Syncasso MKPay weet de ondernemer zeker dat het incassotraject verloopt volgens de incassorichtlijnen. Bovendien krijgen MKB ondernemers via het systeem de beschikking over de kennis en expertise van een van de grootste deurwaarders- en incassobureaus van Nederland. Het afgelopen jaar behandelde Syncasso voor het MKB ruim 84.000 vorderingen. Daarmee incasseerde het deurwaarders- en incassobureau meer dan 21 miljoen euro. De gemiddelde doorlooptijd van het incassotraject bedroeg circa 36 dagen.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...