Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Vacature Office Manager VCMB

Herken jij je hierin?

Voor ons verenigingssecretariaat in Utrecht (Computerweg) zoeken we een Officemanager die het verbindend element is tussen onze leden, de VCMB-Raad en het dagelijks bestuur.

Je werkt zelfstandig, hebt een HBO werk- en denkniveau, affiniteit met het werken in een (branche)vereniging. Je bent communicatief sterk en kunt goed organiseren.

Wat verwachten we van onze Officemanager?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de leden van VCMB en andere organisaties die geinteresseerd zijn in creditmanagement. Verzorgt de operationele coordinatie van alle activiteiten van VCMB. Zorgt voor de verbinding tussen de leden, de VCMB-Raad en het Dagelijks Bestuur. Organiseert vergaderingen, bijeenkomsten en evementen en ondersteunt het Dagelijks Bestuur om van VCMB een professionele brancheorganisatie te maken. Communicatie met de leden en de buitenwereld is erg belangrijk voor VCMB. Je verzorgt de social media communicatie en beheert www.vcbm.nl waar je alle informatie over VCMB en haar leden kunt vinden.

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau:
  • Affiniteit met het werken in een branchevereniging;
  • Gewend om rekening te houden met verschillende belangen;
  • Communicatief sterk en initiatiefrijk;
  • Je kunt goed organiseren en overtuigen;
  • Je bouwt makkelijk goede werkrelaties op met onze leden;
  • Je bent 24 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige en uitdagende baan, die je grotendeels zelf kunt invullen. Flexibele werktijden. Je kunt vanuit huis werken, of in ons kantoor in Utrecht dat we delen met VVCM, de Vereniging voor Credit Management. Naast een mobiele telefoon en een notebook natuurlijk een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden. En een hele prettige samenwerking de (bestuurs)leden.

Wie zijn wij?

Het VCMB is het Verbond van Credit Management Bedrijven.

Het verbond verenigt organisaties die gespecialiseerd zijn in één of meer deelgebieden van credit management en vertegenwoordigd de belangrijkste Credit Management organisaties in alle disciplines. Samen vertegenwoordigen de leden ongeveer 80% van de markt. Veel leden zijn marktleider in hun specialisme.

De expertises variëren van debiteurenfinanciering en consultancy tot incassomanagement, kredietverzekering en digitale arbitrage; van credit management software en debiteureninformatie tot in- of outsourcing van debiteurenbeheer en communicatie.

Geïnteresseerd?

Stuur een email naar voorzitter@vcmb.nl met je CV en motivatie. Dan hoor je snel van ons.

Gerelateerde artikelen

Achterstallige betalingen stijgen met 75%

Achterstallige betalingen stijgen met 75%

Sinds de uitbraak van het coronavirus moeten veel bedrijven langer wachten op betaling. Een jaar geleden was 32% van de facturen van Nederlandse bedri...

© 2020 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...