Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

VCMB Creditmanagement Waardenonderzoek gestart,
Werkt allen mee!

Afgelopen woensdag zijn de vragenlijsten voor het VCMB Creditmanagement Waardenonderzoek verzonden aan alle leden. Om een goed beeld te ontwikkelen van de directe- en indirecte waarden van creditmanagement is het noodzakelijk dat de vragenlijst bestaat uit vragen die niet uit de losse pols beantwoord kunnen worden. Het is belangrijk dat u binnen uw organisatie daar zo nodig hulp van uw financiële afdeling voor vraagt.

Absoluut vertrouwelijk

Alle gegevens worden door SEO Economisch Onderzoek verzameld en worden alleen op geaggregeerd niveau in het onderzoeksrapport gepresenteerd. De antwoorden van onze VCMB-leden worden aangevuld met CBS-microdata, waardoor een compleet beeld van de creditmanagementmarkt kan worden gepresenteerd. Zelfs in categorieën waar VCMB door slechts enkele leden vertegenwoordigd wordt. De informatie die door de leden verstrekt wordt komt gegarandeerd niet onder ogen van de andere leden

Planning

De resultaten van het onderzoek kunnen naar verwachting nog voor de zomer gepresenteerd worden. Als u allemaal helpt, gaan we dat halen. Heeft u nog vragen over het onderzoek, stuur dan een e-mail aan voorzitter@vcmb.nl .

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...