Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

VCMB-ledenlunches

Op maandag 7 september heeft de tweede ledenlunch van 2020 plaatsgevonden voor een zestal leden die in de regio Amsterdam gevestigd zijn. Alle uitgenodigde leden waren aanwezig en ook deze informele bijeenkomst werd als plezierig en waardevol ervaren. Het kleine gezelschap bood alle gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en met elkaar in gesprek te gaan over de actualiteiten van ons vak.

De derde lunch staat inmiddels gepland op donderdag 29 oktober a.s. voor onze leden in de regio Den Haag. Syncasso, Direct Pay Services, Alphacomm Solutions B.V., Flanderijn incasso en gerechtsdeurwaarders, EDR, Concredis en Experian zijn hiervoor uitgenodigd.

Elkaar beter leren kennen

De bijeenkomsten hebben geen agenda. We praten elkaar bij over wat ons professioneel bezig houdt, welke ontwikkelingen we voor het creditmanagementvak zien en hoe VCMB kan helpen om die ontwikkelingen te duiden en wensen van de leden om te zetten in concrete acties. Door elke maand een ledenlunch te organiseren, hopen we eind dit jaar alle leden tenminste 1x te hebben uitgenodigd.

 

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...