Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

VCMB op Social Media

Tijdens de ledenlunches hebben we verschillende keren gehoord dat VCMB te weinig van zich laat horen. Hoewel we daarvoor erg ons best doen, worden onze Tweets, LinkedIn berichten, E-mails en digitale nieuwsbrieven onvoldoende opgemerkt. Om die reden hebben we een professioneel Social Mediabedrijf, Boom Your Business, gevraagd om ons hierbij te helpen. Sinds veertien dagen zijn we actiever dan ooit in Social Media. Alleen jammer dat ons bereik nog zo klein is. Om dat te verhelpen hebben we jouw hulp nodig.

Social media

Om alle VCMB-activiteiten onder de aandacht te brengen, zijn wij actief op LinkedIn en Twitter.
Graag laten wij meer mensen kennis maken met de activiteiten van VCMB. Jouw collega’s en je eigen netwerk zijn daarbij van groot belang!

Delen, liken & hashtags

Wij willen je vragen om je online netwerk en dat van je collega’s actief in te zetten en zo je betrokkenheid bij VCMB te laten zien. Door het delen van onze berichten en #VCMB te taggen in je eigen berichten. Op Twitter en Instagram kun je ook de hashtag #VCMB gebruiken.

Hieronder staan een aantal links die je rechtstreeks naar een aantal social mediaberichten leiden. Door op de link te klikken kun je direct de berichten delen in jouw eigen netwerk. Vergeet niet om je collega’s uit te nodigen. Tenslotte is VCMB een vereniging voor bedrijven en zijn al je collega’s van harte welkom bij onze activiteiten.

LinkedIn

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6568370710631329792

Twitter

https://twitter.com/vcmb_nl/status/1158636540085583872

https://twitter.com/vcmb_nl/status/1161993849121705984

Gerelateerde artikelen

MODINT Credit & Finance nieuw lid bij VCMB

MODINT Credit & Finance nieuw lid bij VCMB

MODINT Credit & Finance is een EU-onderneming op het gebied van creditmanagement en marktleider in de sector van mode en textiel binnen Europa. Wi...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...