Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

VCMB professionaliseert Social Media communicatie.
Meer bekendheid bij de leden en de markt noodzakelijk.

Binnenkort worden de resultaten van het VCMB Creditmanagement Waardenonderzoek aan bestuur en raad gepresenteerd. Bij de ontwikkeling van de plannen voor het onderzoek is onderkend dat de bekendheid en vindbaarheid van de onderzoeksresultaten erg belangrijk zijn om de percepties over creditmanagement te veranderen.

Tijdens de ledenlunches werd duidelijk dat zelfs de (medewerkers) van onze leden weinig kennis hebben van wat VCMB onderneemt voor haar leden en voor het creditmanagementvak.

Daarom hebben we in overleg met de VCMB-Raad besloten om een professioneel Social Mediabureau in te schakelen om de markt én onze leden beter te informeren over de VCMB-activiteiten, met een focus op de resultaten van het Waardenonderzoek.

Boom your Business maakt bedrijven zichtbaar op social media

Boom Your Business https://www.boomyourbusiness.nl/ zet organisaties online op de kaart. Boom Your Business is een creatief social mediabureau dat helpt om het beste uit social media te halen. Verbindt mensen met merken en zorgt ervoor dat er content online komt die onderscheidend is, activeert en inspireert.

Ondertussen is er een kick-off door BYB georganiseerd met het VCMB-bestuur en de VCMB-raad om de campagne voor te bereiden. Die gaat in augustus van start.

Leden delen content met VCMB

Nieuwsberichten en vacatures van leden plaatst VCMB door in haar Social Media en op de website. We gaan ervoor zorgen dat we de hefboom van ons gezamenlijke social media bereik maximaal benutten. Daar kunnen de leden nu al mee starten, door hun berichten ook naar ingrid@vcmb.nl te mailen en de berichten van VCMB te delen met hun netwerk(en).

 

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...