VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van iDEAL. Het aanbod betaalmethoden werd al snel uitgebreid met SEPA direct debit en creditcards. Uiteindelijk werden dat meer dan 40 nationale en internationale betaalmethoden en giftcards. Buckaroo is een strategisch betaalpartner voor meer dan 5.000 organisaties en bedrijven in Nederland, waaronder corporates, goede doelen en webwinkels. Hoe ingewikkeld het ook lijkt, we bieden oplossingen voor elk vraagstuk op gebied van betalen.

Payment Service Provider

Wat doet een Payment Service Provider? Simpelweg: een PSP verwerkt online betalingen. Bij Buckaroo bieden we oplossingen voor elk vraagstuk op gebied van betalen. Of dit nu gaat om een iDEAL-betaling op een webshop, een QR-betaling via de smartphone of de inning van abonnementsgelden via een automatische incasso.

FinTech en veiligheid

Buckaroo verwerkt betalingen via slimme payment technology. Inkomende betalingen worden gekoppeld met de juiste openstaande post. Dit doen wij onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Gelden verlopen via een Stichting Derden Gelden-rekening (of via de rekening van de merchant). Dit is ook het bankrekeningnummer dat consumenten op hun afschrift zien staan.

Als FinTech streven wij altijd naar de beste, snelste en gemakkelijkste manier van betalen. En bovenal de meeste veilige weg. Daarom investeren wij niet alleen in techniek, maar ook in onze compliance mensen. En toegegeven, we zijn soms wat streng in de toelating van nieuwe klanten, om risico’s op bijvoorbeeld witwassen tegen te gaan.

Het Bestuur van VCMB heet Buckaroo van harte welkom.

Onze contactpersonen Jody Tavares en Flip Roose van Buckaroo stellen zich in onderstaande video voor.