VCMB verwelkomt coeo Incasso als nieuw lid

Wie is coeo

coeo is een technologie-gedreven, klantgerichte (Europese) marktleider in credit management. Als onderdeel van een Europese groep met eigen kantoren in 7 landen, werken wij vanuit Nederland en België met 120 IT- en incassospecialisten.

Als de speedboot van de creditmanagementsector combineren we bij coeo de capaciteit en expertise van een onderneming met de flexibiliteit van een middelgroot bedrijf en de spirit van een FinTech-startup. De focus van onze acties ligt echter altijd op het vinden van de best mogelijke oplossing. Dat wil zeggen, de klant snel maar vriendelijk naar de afhandeling van zijn vordering brengen. Dit kan in elk geval heel individueel zijn, maar we slagen erin door AI-ondersteunde processen te gebruiken die precies aansluiten bij de expertise van onze medewerkers in klantenservice.

Digital first
Door gebruik te maken van slimme ICT- en marketingtechnieken kunnen wij elke klant op zijn of haar eigen unieke manier en op het juiste moment benaderen. Dankzij coeo’s zelfontwikkelde incassosoftware en de daaraan verbonden database kunnen wij ons flexibel aanpassen aan nieuwe technologieën, marktomstandigheden en het servicen van nieuwe marktsegmenten.

Customer focused

Onze visie is dat – hoewel het enerzijds de menselijke intuïtie vervangt – technologie ons anderzijds in staat stelt om uw klanten empathischer te benaderen. We kunnen hierdoor nauwkeurig afgestemde strategieën ontwikkelen die het mogelijk maken accuraat actie te ondernemen en gericht te communiceren met individuele klanten.

Meer informatie over coeo vind je op hun website: www.coeo-incasso.nl.

Het bestuur van VCMB heet coeo van harte welkom.