VCMB verwelkomt Intrum als nieuw lid

Wie is Intrum

Intrum is de toonaangevende leverancier van Credit Management Services met een aanwezigheid in 24 Europese landen. Intrum helpt bedrijven om succesvol te zijn, door voor hun klanten te zorgen. Dit met oplossingen om de cashflow en winstgevendheid te verbeteren en consumenten en bedrijven terug te helpen naar een financieel duurzame situatie. Intrum heeft circa 10.000 toegewijde medewerkers die ongeveer 80.000 bedrijven in heel Europa bedienen. Het hoofdkantoor van Intrum is gevestigd in Stockholm, Zweden en het aandeel Intrum is genoteerd aan de Nasdaq te Stockholm.

Bij Intrum genereren we waarde voor mensen, bedrijven, aandeelhouders en de samenleving als geheel. We worden gedreven door ons doel om de weg te leiden naar een gezonde economie en worden hierin gesterkt door onze vier kernwaarden, welke beschrijven wie we zijn en hoe we ons gedragen in ons dagelijkse werk.

Empathy

Wij streven ernaar om elk individu te begrijpen vanuit verschillende invalshoeken en om iedereen – zowel onze opdrachtgevers als hun klanten én onze eigen medewerkers – met evenveel respect te behandelen. Op deze manier kunnen we extra waarde genereren en bijdragen aan een duurzame financiële toekomst voor mensen en bedrijven.

 • We luisteren aandachtig en proberen alles te begrijpen
 • We zijn flexibel en onbevooroordeeld
 • We zijn geduldig en bieden hulp

Ethics

Wij gaan verder dan wat van ons verwacht wordt. Meer nog, we zijn een voorbeeld in onze sector en beschikken over de mogelijkheid én verantwoordelijkheid om nieuwe standaarden te creëren en om de voordelen van credit management optimaal te belichten. Dit betekent dat we al onze klanten ethisch en eerlijk behandelen en alleen werken met bedrijven die onze waarden delen. Hiervoor werken we volgens de hoogste standaarden op het vlak van ethisch en eerlijk handelen bij alles wat we doen.

 • De maatschappij en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan voorop;
 • We dragen de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat we doen;
 • We doen wat juist is, we leven volgens onze kernwaarden en gedragscode.

Dedication

Onze grootste kracht ligt in het enthousiasme en de betrokkenheid van onze medewerkers. Zij zetten zich in om vandaag een beetje beter te zijn dat we gisteren waren. We groeien als individuen en teams om zo verder gestalte te geven aan de toekomst van ons bedrijf, waarin we nog meer van  toegevoegde waarde willen zijn voor onze opdrachtgevers en hun klanten. Verandering is een constante factor in onze wereld, stilstaan is geen optie.

 • Kennis en best-practices worden gemeenschappelijk gedeeld;
 • We zijn toegewijd aan en verantwoordelijk voor onze eigen ontwikkeling;
 • We zetten het stapje extra en geven nooit op.

Solutions

Wat écht telt, is wat we uiteindelijk bereiken voor onze opdrachtgevers en hun klanten. Ons vermogen om de beste oplossingen te bedenken en een echte win-win situatie te creëren, is wat ons onderscheidt in de markt. Door innovatief denken en doen, overstijgen we de verwachtingen en onderscheiden wij ons als dé vooruitstrevende speler in onze branche.

 • We richten ons op resultaten, niet op problemen;
 • We werken samen om innovatieve dienstverlening aan onze opdrachtgevers te kunnen bieden;
 • We gaan voor kwaliteit en professionaliteit.

Meer informatie over Intrum vind je op hun website: www.intrum.nl. Contact opnemen kan op 088-222 5233 of via sales.nl@intrum.com

Het bestuur van VCMB heet Intrum van harte welkom.