Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

VCMB verwelkomt VMP & Partners B.V. als nieuw lid

VMP & Partners B.V. is een Incasso- en adviesbureau in Almere en staat garant voor kwalitatief hoogwaardige –professionele- dienstverlening op het gebied van nationale en internationale incasso.

Met meer dan 70 jaar aan gezamenlijke kennis en ervaring kunnen zij uw vorderingen op correcte en efficiënte wijze incasseren. Dit kan zowel in der minne als in rechte. Aangezien elke crediteur zijn eigen specifieke wijze van aanpak vereist, is een oriënterend gesprek waarin zij uw wensen en mogelijkheden gericht kunnen inventariseren, een standaard service.

Tevens incasseren zij uw vorderingen op uw buitenlandse cliënten en wat voor  nationale incasso geldt, geldt ook zeker voor de internationale incasso. Vele buitenlandse incassobureaus, advocatenkantoren en crediteuren dragen VMP & Partners B.V. op hun vorderingen op Nederlandse debiteuren te incasseren.

Uw debiteur in het buitenland:

VMP & Partners B.V. is aangesloten bij internationaal gerenommeerde incasso associaties. Uw voordeel is dat het dossier door hun lokale kantoor wordt behandeld. Deze locale kantoren worden streng geselecteerd en regelmatig treffen zij hun internationale collega’s op conferenties en congressen. Met een dynamisch Europa, is een permanente educatie van groot belang.

Uw debiteur wordt in zijn taal en volgens de lokaal geldende wet- en rechtsregels tot betalen gemaand of zonodig in rechte betrokken. Global collection, local action!

Voor meer informatie ga naar www.vmp-partners.nl

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Graydon als nieuw lid

VCMB verwelkomt Graydon als nieuw lid

Graydon gelooft dat transparantie het vertrouwen tussen zakenpartners versterkt. Als ondernemingen een goed beeld hebben van de opportuniteiten die er...

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...