Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

VCMB zoekt een HBO-stagiair om Credipedia te ontwikkelen

De VCMB stelt zich tot doel om de kennis over creditmanagement te vergroten onder iedereen die zich in creditmanagement interesseert. Een van de initiatieven om die doelstelling te realiseren is het opstellen van een encyclopedie zoals Wikipedia, maar dan voor de meest gebruikte termen binnen creditmanagement. Wij noemen dat Credipedia.

Credipedia

We stellen ons Credipedia voor als een verzameling van creditmanagementtermen. Voor iedere creditmanagementterm is een online pagina beschikbaar waar duidelijk uitgelegd wordt wat de term betekent, bij voorkeur met beeld-, audio- en videomateriaal. Waardoor niet alleen iedereen binnen creditmanagement, maar ook buiten creditmanagement, op heldere wijze krijgt uitgelegd wat de creditmanagementterm betekent.

De doelgroep voor Credipedia wordt gevormd door mensen die werkzaam zijn binnen creditmanagement, politici die er iets over willen opzoeken, journalisten die er iets over willen opzoeken en studenten met interesse in creditmanagement.

Doel van de stage opdracht

Wij hebben al een lijst met creditmanagementtermen. Doel is om bij iedere creditmanagementterm uitleg te vinden vanuit verschillende bronnen op Internet en die informatie te combineren tot een heldere uitleg voor onze doelgroepen. Teksten kunnen vaak niet 1 op 1 over worden genomen in verband met copyrights en moeten worden herschreven. Dit geldt ook voor beeld-, audio- en videomateriaal.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een (profiel HBO) student, die als onderdeel van zijn stage dit onderzoek voor ons kan uitvoeren. Er is al een website www.vcmb.nl waar de geproduceerde content ingezet kan worden in samenwerking met de verenigingsmanager.

Wij zullen zelf de geproduceerde content nog laten controleren en aanvullen door professionals binnen de creditmanagement categorie.

Geïnteresseerd

Ben je  geïnteresseerd  of wil je graag meer informatie, neem dan contact op met Ingrid Kok 06-40590743 of stuur een e-mail naar ingrid@vcmb.nl

Gerelateerde artikelen

Achterstallige betalingen stijgen met 75%

Achterstallige betalingen stijgen met 75%

Sinds de uitbraak van het coronavirus moeten veel bedrijven langer wachten op betaling. Een jaar geleden was 32% van de facturen van Nederlandse bedri...

© 2020 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...