VCMB zoekt op korte termijn twee nieuwe bakens

 

Twee van onze bestuursleden hebben min of meer tegelijkertijd opgezegd bij hun werkgever en verlaten hiermee onze credit management community.

Allereerst willen wij Bart Kolman en Luc Godfroid bedanken voor hun inzet binnen de creditmanagementbranche en als bestuurslid van het VCMB. Wij wensen jullie veel succes met jullie nieuwe uitdaging.

Dit betekent voor ons dat wij op zoek zijn naar credit management professionals die als bestuurslid in hun “vrije tijd”  een bijdrage willen leveren aan het VCMB. Herken jij je in: Betrokkenheid, Aanwezigheid, Kennis, Eerlijk en Netwerken? Neem contact op met Herman, Niels, Wilbert of Ingrid en één van ons praat je graag bij.

Wat is het VCMB

Het VCMB staat voor het Verbond van Credit Management Bedrijven.
Het verbond verenigt organisaties die gespecialiseerd zijn in één of meer deelgebieden van credit management. VCMB verenigt de belangrijkste Credit Management organisaties in alle disciplines. Samen vertegenwoordigen zij ongeveer 80% van de markt. Veel leden zijn marktleider in hun specialisme. De expertises variëren van debiteurenfinanciering en consultancy tot incassomanagement, kredietverzekering en digitale arbitrage; van credit management software en debiteureninformatie tot in- of outsourcing van debiteurenbeheer en communicatie.

Ga voor meer informatie over onze vereniging naar www.vcmb.nl