Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Vesting Finance verhuist vijf kantoren naar centrale locatie in Amersfoort

Persbericht – In totaal 600 werknemers zijn bij de verhuizing gemoeid

Vesting Finance verhuist vijf kantoren naar een nieuwe locatie in Amersfoort. De marktleider op het gebied van financial servicing en credit management heeft gisteren een overeenkomst getekend met AXA Immoselect voor de huur van het pand aan de Brouwersstraat 3. In totaal 600 werknemers zijn bij de verhuizing gemoeid. Vesting Finance zal in de loop van 2017 en 2018 gefaseerd verhuizen naar haar nieuwe locatie.

Momenteel verzorgt Vesting Finance haar dienstverlening vanuit vijf locaties: Almere, Amsterdam, Heerenveen, Hilversum en Utrecht. De vestigingen zullen gefaseerd naar Amersfoort verhuizen, te beginnen met vestiging Hilversum in het vierde kwartaal van 2017 en eerste kwartaal van 2018. De keuze voor de stad Amersfoort, evenals de locatie aan de Brouwersstraat 3 (op een steenworp afstand van het Centraal Station), is vooral ingegeven door de centrale ligging en goede bereikbaarheid.

Nog betere dienstverlening dankzij centralisatie

De keuze om te verhuizen naar Amersfoort is vooral een gevolg van de ambitie van Vesting Finance om de dienstverlening voor haar klanten verder te verbeteren, zegt CEO Joost van Rens. “We gaan van vijf locaties naar één locatie, daarmee brengen we alle kennis en kunde van onze organisatie samen. In combinatie met de kortere communicatielijnen die zullen ontstaan door de centralisatie kunnen we de dienstverlening richting onze klanten naar een hoger niveau brengen.”

Zorgvuldigheid en fasering sleutelwoorden

De klanten van Vesting Finance zullen volgens Van Rens tijdens de centralisatie geen hinder ondervinden in de dienstverlening. “Bij een verhuizing als deze is zorgvuldigheid erg belangrijk. Die zorgvuldigheid betrachten we door het proces gefaseerd uit te voeren. Allereerst brengen we de technische basis achter de schermen op het gewenste niveau. Daardoor kan iedere collega straks meteen op de nieuwe locatie aan de slag. De vestigingen gaan in fases over naar Amersfoort. Daarmee houden we overzicht over dit gecontroleerde verhuizingproces en bieden we onze klanten continuïteit qua dienstverlening.”

Bron ; Vesting Finance

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...