Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Vierde VCMB-ledenlunch op 21 augustus a.s.

Op woensdag 19 juni heeft de derde ledenlunch plaatsgevonden voor een vijftal leden die in de regio Noord-Holland gevestigd zijn. De informele bijeenkomst werd bij de aanwezige leden als plezierig en waardevol ervaren. De vierde lunch staat inmiddels gepland op 21 augustus a.s. in Rotterdam. Flanderijn incasso en gerechtsdeurwaarders, Dun & Bradstreet Nederland, Alphacomm Solutions B.V. en Direct Pay Services B.V. zijn hiervoor uitgenodigd.

Elkaar beter leren kennen

De bijeenkomsten hebben geen agenda. We praten elkaar bij over wat ons professioneel bezig houdt, welke ontwikkelingen we voor het creditmanagementvak zien en hoe VCMB kan helpen om die ontwikkelingen te duiden en wensen van de leden om te zetten in concrete acties. Door elke maand een ledenlunch te organiseren, hopen we eind dit jaar alle leden tenminste 1x te hebben uitgenodigd.

Bekendheid activiteiten VCMB bij de leden

De activiteiten van VCMB zijn bij de leden onvoldoende bekend. Dat kwam in eerdere ledenlunches ook al aan de orde. De VCMB-nieuwsbrief die maandelijks gemaild wordt, wordt niet door veel leden opgemerkt c.q. gelezen. Dat geldt ook voor de uitnodigingen voor de Round Tables (die overigens wel goed bezocht worden). Van het doorzetten van nieuwsberichten of vacatures via de VCMB (Social) media wordt weinig gebruikt gemaakt.

Bestuur heeft in overleg met de VCMB-Raad een professioneel social mediabureau ingeschakeld om de activiteiten van VCMB meer bekendheid te geven bij de markt en bij de (medewerkers) van de leden.

 

Gerelateerde artikelen

© 2020 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...