Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Vijfde VCMB-ledenlunch op 25 september a.s.

Op woensdag 21 augustus heeft de vierde ledenlunch plaatsgevonden voor een vijftal leden die in de regio Zuid Holland gevestigd zijn. De informele bijeenkomst werd bij de aanwezige leden als plezierig en waardevol ervaren. De vijfde lunch staat inmiddels gepland op 25 september a.s. in Utrecht. Collenda Nederland, GGN Mastering Credit, AbcFinance CF B.V., Focum Solutions B.V., Deurwaarderskantoor Bouwhuis en Smit en Nexa Velo Advocaten zijn hiervoor uitgenodigd.

Elkaar beter leren kennen

De bijeenkomsten hebben geen agenda. We praten elkaar bij over wat ons professioneel bezig houdt, welke ontwikkelingen we voor het creditmanagementvak zien en hoe VCMB kan helpen om die ontwikkelingen te duiden en wensen van de leden om te zetten in concrete acties. Door elke maand een ledenlunch te organiseren hebben we einde dit jaar alle leden tenminste 1x uitgenodigd.

Bekendheid activiteiten VCMB bij de leden

De activiteiten van VCMB zijn bij de leden onvoldoende bekend. Dat kwam in eerdere ledenlunches ook al aan de orde. De VCMB-nieuwsbrief die maandelijks gemaild wordt, wordt niet door veel leden opgemerkt c.q. gelezen. Dat geldt ook voor de uitnodigingen voor de Round Tables (die overigens wel goed bezocht worden). Van het doorzetten van nieuwsberichten of vacatures via de VCMB (Social) media wordt weinig gebruikt gemaakt.

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...