VCMB verwelkomt VMP & Partners B.V. als nieuw lid

VMP & Partners B.V. is een Incasso- en adviesbureau in Almere¬†en staat garant voor kwalitatief¬†hoogwaardige ‚Äďprofessionele- dienstverlening¬†op het gebied van nationale en internationale incasso.

Met meer dan 70 jaar aan gezamenlijke kennis en ervaring kunnen zij uw vorderingen op correcte en effici√ęnte wijze¬†incasseren. Dit kan zowel in der minne als in rechte. Aangezien elke crediteur zijn eigen specifieke wijze van aanpak vereist, is een¬†ori√ęnterend gesprek waarin zij uw wensen en mogelijkheden gericht kunnen inventariseren, een standaard service.

Tevens incasseren zij uw vorderingen op uw buitenlandse cli√ęnten en wat voor¬†¬†nationale incasso¬†geldt, geldt ook zeker voor de internationale incasso.¬†Vele buitenlandse incassobureaus, advocatenkantoren en crediteuren dragen VMP & Partners B.V. op hun vorderingen op Nederlandse debiteuren te incasseren.

Uw debiteur in het buitenland:

VMP & Partners B.V. is aangesloten bij internationaal gerenommeerde incasso associaties. Uw voordeel is dat het dossier door hun lokale kantoor wordt behandeld. Deze locale kantoren worden streng geselecteerd en regelmatig treffen zij hun internationale collega’s op conferenties en congressen. Met een dynamisch Europa, is een permanente educatie van groot belang.

Uw debiteur wordt in zijn taal en volgens de lokaal geldende wet- en rechtsregels tot betalen gemaand of zonodig in rechte betrokken. Global collection, local action!