Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Voordelen van software as a service

De oplossingen van Cwize worden u aangeboden als online dienst. We noemen dit Software as a Service, vaak afgekort als SaaS. SaaS heeft als voordeel dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de IT. U kunt zich volledig richten op uw credit management kernactiviteiten. Overal waar u bent kunt u beschikken over uw meest actuele gegevens. U heeft alleen internet nodig. Zaken als systeemonderhoud en -beheer, het maken van back-ups en testen van de restore, worden voor u gedaan. En uw data? Die is uiteraard veilig bij Cwize.

Uw data optimaal beveiligd

Een veilige en betrouwbare opslag voor uw gegevens is wat u verwacht wanneer u uw gegevens extern op laat slaan. Onze SaaS-oplossing is een compleet dubbel uitgevoerde IT-omgeving, verspreid over twee datacenters. Er gelden in de datacenters strenge toegangseisen en inbreken is onmogelijk. Daarnaast is er in deze datacenters brandbeveiliging, videobewaking en een koelsysteem om de servers op de juiste temperatuur te houden.

Periodiek onderhoud

Updates worden automatisch op afstand uitgevoerd. Iedere 6 weken vindt er op de vrijdagavond en -nacht onderhoud plaats op de SaaS-omgeving. Een team van minimaal 5 collega’s voert ter plaatse in het datacentrum de gebruikelijke onderhoudswerkzaamheden uit om de systemen optimaal te laten draaien. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van diverse updates, toepassen van softwareverbeteringen en netwerkaanpassingen in het datacenter.

We houden u op de hoogte

Omdat klanten tijdens dit onderhoud tijdelijk niet kunnen inloggen, houden we u gedurende de avond via Twitter op de hoogte van het verloop en eventuele uitloop. Wilt u op de hoogte blijven van het SaaS-onderhoud van Cwize? Volg ons op Twitter via @CwizeNL.

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...