Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

VVCM- en VCMB-samenwerking vraagt om meer
aandacht voor de schuldeiser

 

Terecht is er veel aandacht voor de positie van de (problematische) schuldenaar. De laatste maanden worden er met grote regelmaat onderzoeken over gepubliceerd die veel aandacht krijgen in de pers. Ook de (landelijke) politiek zet zich in om problematische schulden te voorkomen en waar mogelijk te beperken. Door nieuwe of verbeterde wetgeving, breed ondersteund beleid en extra geld om bestaande en nieuwe plannen te ondersteunen.

Dat is allemaal hard nodig. De besturen van VVCM en VCMB ondersteunen de initiatieven van harte en werken er graag aan mee. Maar we willen graag ook aandacht vragen voor de positie van de schuldeiser en het brede creditmanagementveld. Die komen in de publicaties en in het beleid niet of nauwelijks aan de orde. Dat vinden we onterecht en onverstandig.

VVCM en VCMB werken samen aan een themanummer van De Credit Manager dat helemaal in het teken staat van de positie van de schuldeiser en het belang van het tijdig betalen van rekeningen voor de economische- en maatschappelijke ontwikkelingen. Als u daarover ideeën heeft en/of aan dit themanummer wilt meewerken, stuur dan een e-mailbericht naar ingrid@vcmb.nl.

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...