Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Wilbert van de Donk – Janssen & Janssen,
Incasso & Gerechtsdeurwaarders
is tijdens de online ALV van VCMB
benoemd tot bestuurslid

Wie is Wilbert van de Donk?

Wilbert is een kleine 30 jaar geleden bij enig toeval in de wereld van de gerechtsdeurwaarders terecht gekomen. Na een introductie in het vak in ’s-Hertogenbosch is hij nu 26 jaar werkzaam bij Janssen & Janssen Gerechtsdeurwaarders te Eindhoven. Het bedrijf bestond toendertijd uit 7 medewerkers en is in de loop der jaren door autonome groei en een aantal overnames gekomen tot de huidige 130 medewerkers. Als één van de thans twee eigenaren en directeuren is hij met name verantwoordelijk voor de interne compliance.

Alle gerechtsdeurwaarders zijn van rechtswege lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders. Binnen die PBO heeft hij zich verdienstelijk weten te maken in achtereenvolgens de Ledenraad, enige commissies en uiteindelijk het bestuur. De laatst 6 jaar als voorzitter van de PBO. In die hoedanigheid bouwde hij een uitgebreid netwerk op van contacten in de credit management wereld maar vooral ook in politiek Den Haag.

“Het VCMB is voor Janssen & Janssen, maar ook voor mij persoonlijk, een fijn podium om voort te bouwen op de relaties die ik de afgelopen jaren mocht opbouwen. Binnen VCMB zal ik me voornamelijk focussen op de tak incasso en gerechtsdeurwaarders, zonder de waarde van de gehele keten uit het oog te verliezen. Dat is immers de kracht van het VCMB.”

Namens het bestuur van VCMB heten wij Wilbert van harte welkom.

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Graydon als nieuw lid

VCMB verwelkomt Graydon als nieuw lid

Graydon gelooft dat transparantie het vertrouwen tussen zakenpartners versterkt. Als ondernemingen een goed beeld hebben van de opportuniteiten die er...

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...