Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Winnaar LVDG Ondernemersprijs 2014

 

Hafkamp Gerechtsdeurwaarders, genomineerde namens MKB Venlo, heeft de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs 2014 gewonnen. De prijs werd gisteravond uitgereikt in Theater de Maaspoort in Venlo. De andere finalisten waren Willems Bouwbedrijf, namens Ondernemend Venlo en Biologisch Tuinbouwbedrijf BioVerbeek namens de LLTB.

In een uitverkochte theaterzaal reikte burgemeester Antoin Scholten de gouden envelop aan de winnaar van de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs 2014: Mark Hafkamp van Hafkamp Gerechtsdeurwaarders. De jury omschrijft deze ondernemer als: “stabiel en solide, innovatief en met het oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen”

De 750 bezoekers in de Maaspoort konden genieten van een avondvullend programma, gepresenteerd door Ruud Stikkelbroek van Omroep Venlo. In het centrale middelpunt de drie genomineerden: Joep Willems, Mark Hafkamp en de broers Leo, Fons en Jac Verbeek. De start van de avond werd gegeven door de Torunski Brothers, die met hun saxofoon en basklarinet een spetterend optreden gaven. Gastspreker Steffie Hoeijmakers, Young Professional of the Year 2014 hield haar gehoor voor dat Venlonaren trots moeten en ook met recht kunnen zijn op hun stad. Ze zijn te bescheiden en zouden zich moeten gedragen als ambassadeurs. Koen Jordaans, CEO van social media softwareontwikkelaar Apostle betoogde dat bedrijven en instellingen veel meer uit social media kunnen halen als ze medewerkers in staat stellen hun netwerken effectief te gebruiken. En rasentertainer Armand Schreurs kreeg de zaal plat met zijn geïmproviseerde poppenshow. De avond werd op een passende wijze afgesloten met een informele netwerkborrel in de Frans Boermansfoyer.

Het bestuur en de jury van de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs feliciteren Hafkamp Gerechtsdeurwaarders met de overwinning van deze ondernemersprijs.

Een onafhankelijke, vijfkoppige jury buigt zich over de vraag wie van de genomineerden de prijs zou moeten krijgen. De winnaar wordt gekozen op basis van onderstaande criteria:

1) visie/strategie
2) onderscheidend vermogen
3) innovatie
4) omgeving Venlo
5) financiële weerbaarheid
6) MVO
7) jongeren

Gerelateerde artikelen

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

VCMB verwelkomt Buckaroo als nieuw lid

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider in Nederland. In 2020 opende Buckaroo een kantoor in België. Buckaroo was de eerste aanbieder van ...

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...