Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Wint u de Award 2015?

vvcm awardOp donderdag 5 november 2015 wordt tijdens de Credit Expo voor de vijfde keer de VVCM Credit Management Innovation Award uitgereikt. Wint u (of uw organisatie) dit jaar deze prestigieuze vakprijs? Meld dan uw innovatieve praktijkcase aan.

Maar let op: de inschrijving sluit op vrijdag 23 oktober a.s.

 

De VVCM Credit Management Innovation Award is bedoeld voor mensen en/of organisaties die met succes een innovatieproject hebben afgerond dat heeft geleid tot een aantoonbare positieve doorbraak in de manier waarop credit management plaatsvindt. In 2014 dongen zeven bedrijven met een praktijkcase mee naar de Award. Stichting DigiTrage kwam als winnaar uit de bus. De vakjury van de Credit Management Innovation Award beloonde Incassade Deurwaarders en Incasso, en Incassotool met een eervolle tweede en derde plaats.

Wint u de Award 2015?

De jury is op zoek naar bijzondere, baanbrekende, innovatieve en verrassende initiatieven die een significant aantoonbaar positief effect hebben gehad op de kwaliteit van credit management. Het project moet zijn uitgevoerd en afgerond in 2015 zodat de resultaten in 2015 waarneembaar zijn. Alle organisaties die werkzaam zijn in Nederland kunnen meedoen aan de VVCM Credit Management Innovation Award-verkiezing.
Inschrijvingen moeten uiterlijk vrijdag 23 oktober 2015 per e-mail binnen zijn bij het VVCM-secretariaat (secretariaat@vvcm.nl). Het deelnameformulier vind u in de bijlage. Alle aanmeldingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury die de uiteindelijke winnaar zal aanwijzen.

Wij hopen uw aanmelding tegemoet te zien! Deelnameformulier
Secretariaat VVCM, Computerweg 11, 3542 DP Utrecht
T 0346 – 55 80 50 / F 0346 – 55 80 59

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...