Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer of klik hier om te accepteren. Accepteren Lees meer

VCMB - Verbonden door creditmanagement kennis!
VCMB

Zevende VCMB-ledenlunch op 20 november jl.

Op woensdag 20 november heeft de zevende en tevens laatste ledenlunch van dit jaar plaatsgevonden voor een vijftal leden uit de regio Zuid-Holland.

Bij deze lunch waren Experian Nederland B.V. Janssen & Janssen Incasso en Gerechtsdeurwaarders, CALS – NIAB, Concredis B.V. en Bierens Incasso Advocaten aanwezig.

Elkaar beter leren kennen

De bijeenkomsten hebben geen agenda. We praten elkaar bij over wat ons professioneel bezig houdt, welke ontwikkelingen we voor het creditmanagementvak zien en hoe VCMB kan helpen om die ontwikkelingen te duiden en wensen van de leden om te zetten in concrete acties.

Meer aandacht voor internationaal en business to business creditmanagement

In 2020 moet VCMB meer aandacht geven aan de ontwikkelingen op creditmanagementgebied, met een extra accent op internationale activiteiten en business to business creditmanagement. Bijvoorbeeld in de vorm van een round table.

Samenwerking met andere CM-brancheorganisaties om met elkaar een vuist te maken richting de politiek, werd door de aanwezigen ook als heel waardevol aangemerkt. Dat is een van de pijlers onder het beleidsplan van VCMB.

Voor de leden die eerder niet aanwezig konden zijn hebben wij een “extra” lunch georganiseerd op 15 januari 2020 bij “Bar Beton” in Utrecht.

Omdat we van de leden horen dat ze de ledenlunches op prijs stellen, gaan we in 2020 door met het organiseren van de ledenlunches.

Gerelateerde artikelen

© 2021 VCMB - Website door: New Fountain

Wanneer onderneemt u actie bij het signalen van betalingsachterstanden?

Laden ... Laden ...