Bestuur

herman_vcmb_profiel

Herman Peeters

Voorzitter
Ik speel basgitaar en dit instrument past perfect bij mij. De bas verbindt de melodie en het ritme, stuwt de band vooruit met lange tonen en een energieke groove. En niet altijd op de voorgrond. Dit is zoals ik zelf ben als professional: strategische verbinder, creatief met veel energie. Anderen de juiste richting opsturen zodat deze kunnen “ knallen”. 30 jaar werkzaam in Credit Management in Nederland en Europa. Veel kennis en ervaring. Credit management verdient het om meer positief in de schijnwerpers te staan. Hier wil ik als voorzitter met het bestuursteam graag aan werken.
ingrid_vcmb_profiel

Ingrid Kok

Support
Als officemanager binnen het verbond voel ik me als een vis in het water waarbij het regelen en organiseren mij op het lijf geschreven is. Tot op de dag van vandaag doe ik dit met veel enthousiasme en plezier voor een proffesioneel, zeer actief maar bovenal prettig mee samen te werken bestuur en een fijne groep van actieve leden. Geen dag is hetzelfde….
marina2

Marina Spaans

Bestuurslid
Een hart voor oprecht contact en het duurzaam verbinden om samen te groeien. Dat is wat mij drijft. Flinke passie voor alles wat te maken heeft met customer experience en gedragsontwikkeling. Overigens ook voor motoren. In de afgelopen 10 jaar dat ik met passie werk in de wereld van training, consultancy en (online)communicatie heb ik veel inzichten mogen verkrijgen vanuit verschillende sectoren. Deze rugzak heeft inmiddels de vertaling gevonden naar de wereld van creditmanagement. Met veel enthousiasme haak ik bij de VCMB aan om de dag van morgen beter te maken voor iedereen. Samenwerken, innovatie toepassen en elkaar (durven) helpen om te anticiperen op de soms ingrijpende ontwikkelingen. Een van mijn speerpunten is het aantrekken van young professionals, om de toekomstbestendigheid van onze branche te borgen. Let’s do this!
wilbert_vcmb_profiel

Wilbert van de Donk

Secretaris / Haagse Commissie
Al ruim drie decennia ben ik werkzaam in de deurwaarderswereld. Het volgen van, en mee sturing geven aan de ontwikkelingen in die tak van de incasso-wereld zijn mijn passie geworden. Eerst binnen de KBvG en nu binnen het verbond. Daarin is mijn blikveld nu verbreed naar de gehele credit management keten en elke dag wordt ik nog enthousiast van de betrokkenheid en de diversiteit van de leden. Binnen het complementair bestuur en met betrokken ondersteuning blijf ik graag de verbindingen leggen, zowel onderling als naar de politieke buitenwereld.
Niels_vcmb_profiel

Niels van Nieuwenhuijzen

Penningmeester
Niet werken voor een organisatie, maar vooral ook aan die organisatie. Duurzame groei en innovatie drijven mij, zowel persoonlijk als zakelijk. 15 jaar werken binnen Credit Management heeft mij geleerd dat je alleen succesvol kan zijn als je samenwerkt. En dat is juist waar VCMB voor staat: Kennis delen, samenwerken en de passie voor ons gedeelde vakgebied inzetten om tot innovatieve oplossingen voor onze klanten te komen. De rol die Data daarin speelt fascineert mij. Het vormt de smeerolie tussen klantprocessen/-systemen en de oplossingen en diensten die VCMB-leden aanbieden. Hierin zie ik een belangrijke basis voor synergie die onze klanten nog succesvoller kan maken. Het is onze gedeelde verantwoordelijkheid, en dus een belangrijke rol voor ons als Bestuur, om deze onderlinge synergie te realiseren en credit management in haar volle breedte als onderwerp op de strategische agenda’s van zowel onze klanten als van de politiek te krijgen.
johan geeroms

Johan Geeroms

Bestuurslid
Johan Geeroms behaalde een Master Financiele Economie en Econometrie aan de Universiteit Antwerpen. 20 Jaar geleden begon hij z’n carriere bij Allianz Trade ( voorheen Euler Hermes ) in verschillende leidingevende rollen. Bovendien heeft hij als expat in de Verenigde Staten gewerkt als Program Risk Director Americas. In Nederland was hij jaren Risk Director met als uitvalsbasis Den Bosch en Amsterdam. Door de Benelux-integratie is hij sinds december 2021 Directeur Risk Underwriting Benelux.