Disclaimer

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen informatie over specifieke producten en/of diensten, geïnformeerd via deze website en/of deze disclaimer, is het VCMB niet verantwoordelijk. Aan de geboden informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruik van de VCMB-website

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel het VCMB zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan het VCMB niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Het VCMB garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Het VCMB wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Informatie van derden, producten en diensten

Wanneer het VCMB links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door het VCMB worden aanbevolen. Het VCMB aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door het VCMB niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid. Verzoeken tot plaatsing van links naar websites van derden op www.vcmb.nl worden getoetst.