PERSBERICHT: Snijder Incasso wordt Bosveld

Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders krijgt een nieuwe naam en logo. Per 1 februari 2024 gaat zij “Bosveld Beverwijk B.V.” of kortweg “Bosveld” heten.

Krachten gebundeld

In september 2022 heeft Bosveld Gerechtsdeurwaarders en Incasso’s Snijder overgenomen. Onze krachten zijn vanaf dat moment al gebundeld. Nu volgt ook het gezicht naar buiten toe: één naam met één logo. Onze vestiging in Beverwijk blijft verder in dezelfde vorm actief.

Ben van Zanten, Algemeen directeur Bosveld:

De overname van Snijder in 2022 heeft al de nodige schaal- en synergievoordelen opgeleverd. Het heeft onze positie in de markt verder verstevigd. “Wij groeien al jaren tegen de krimpende markt in”. Wat is het geheim? De mens staat centraal. We zijn niet voor niets al jaren als enige in onze branche officieel Great Place to Work©. Onze aanpak en identiteit zorgen voor enthousiaste opdrachtgevers. Samen tot de juiste oplossing komen is het antwoord. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, maar ook voor de klanten van onze opdrachtgevers.

Over Bosveld

Bosveld is een landelijk opererende incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor met vestigingen in Amersfoort en Beverwijk. Het kantoor bestaat al meer dan 40 jaar. Bosveld richt zich op het creëren van de perfecte invoice-to-cash wereld voor opdrachtgevers en klanten van opdrachtgevers. Fundament daarbij is Plezier en Prestatie; plezier leidt tot prestatie. En prestatie, dat leidt tot plezier. Het doel is elke dag een beetje beter te worden. Bosveld houdt van doelen stellen en van scoren, werken met plezier én om te winnen. Samen werken alle Bosvelders iedere dag aan het beste resultaat voor opdrachtgevers én klanten van opdrachtgevers. Zodat opdrachtgevers ons aanbevelen en klanten van opdrachtgevers geholpen worden met de best passende oplossing.

Beverwijk, 25 januari 2024