VCMB verwelkomt Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso als nieuw lid

Wie is Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso

Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso biedt al bijna vijftig jaar ondersteuning in het gehele incasso traject, zowel het minnelijke als het gerechtelijke traject. En die ervaring, die voelt u. In snelheid en in klantvriendelijkheid.

Als professioneel incassokantoor in Eindhoven heeft van Lith bijna 50 jaar ervaring in debiteurenbeheer en het incasseren van vorderingen. Ook het voeren van juridische procedures en het uitvoeren van ambtelijke taken valt sinds jaar en dag onder ons dagelijks takenpakket. Van Lith is in staat om snel, efficiënt en op correcte wijze uw vordering te incasseren bij bedrijven en particulieren.

Heldere communicatie en afspraken, zowel met debiteuren als opdrachtgevers, vinden we als professioneel incassobureau belangrijk. Zo krijgt u bij ons geen bandje, maar altijd een medewerker aan de telefoon. Een klantgerichte aanpak met een incassotraject op maat is voor ons vanzelfsprekend.

Bij Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso staat voor u een deskundig en enthousiast team klaar om u te helpen bij het innen van uw vorderingen. Een incassokantoor waar u op en mee kunt rekenen!

 

Wij heten Van Lith Gerechtsdeurwaarders van harte welkom!